Arama

Ezine Koyun Peyniri

Üretici firma: Karpuzoğlu
İçindekiler : Koyun sütü,dana şirden mayası ve deniz tuzu kullanılmaktadır.Sütlerimiz kazanlarda 65 C’de ısıtıldıktan sonra 34 C’de mayalanmaktadır.1 saat 45 dakika bekledikten sonra süt kırılmaya bırakılır.15 dakika dinlendirilir ve arkasından baskıya alınır.Baskıya alınan süt salamurada 1 gün bekletildikten sonra tenekelere toplanarak 2 gün boyunca dinlendirilir.
24,00 ₺
i h

Ezine Peyniri

Kaz Dağları’nın Kuzey ve Batı kesimlerinde yer alan yörelerde üretilen sütlerin Çanakkale Biga’daki peynir fabrikamızda işlenmesiyle elde edilir.Gerçek Ezine peyniridir.Bu kadar meşhur olan ezine peynirini dillere destan yapan özelliği;Kaz Dağları’nın Kuzey ve Batı kesimlerinin doğal bitki örtüsü ve s u kaynaklarıyla beslenen hayvanlardan elde edilen sütlerle yapılmasıdır.Çanakkale’nin iklimi de süt kalitesini ve dolayısıyla peynirin kalitesini de önemli bir miktarda etkilemektedir.

İçindekiler : Koyun sütü,dana şirden mayası ve deniz tuzu kullanılmaktadır.Sütlerimiz kazanlarda 65 C’de ısıtıldıktan sonra 34 C’de mayalanmaktadır.1 saat 45 dakika bekledikten sonra süt kırılmaya bırakılır.15 dakika dinlendirilir ve arkasından baskıya alınır.Baskıya alınan süt salamurada 1 gün bekletildikten sonra tenekelere toplanarak 2 gün boyunca dinlendirilir.

0.0 0
Kendi görüşünü yaz Close
  • Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir
*
*
  • Kötü
  • Mükemmel
*
*
*
Ürün Etiketleri
Bu Kategoride Çok Satanlar
Ezine İnek Peyniri

Ezine İnek Peyniri

İçindekiler : İnek sütü,dana şirden mayası ve deniz tuzu kullanılmaktadır.Sütlerimiz kazanlarda 65 C’de ısıtıldıktan sonra 34 C’de mayalanmaktadır.1 saat 45 dakika bekledikten sonra süt kırılmaya bırakılır.15 dakika dinlendirilir ve arkasından baskıya alınır.Baskıya alınan süt salamurada 1 gün bekletildikten sonra tenekelere toplanarak 2 gün boyunca dinlendirilir.
16,00 ₺
Karpuzoğlu Kelle Peyniri

Kelle Peyniri

Tadıyla dillere destan Kelle Peyniri Türkiye’nin en sevilen ve saygı duyulan klasik peynirlerden biridir.Çanakkale’nin süt ve et diyarı olan Biga’nın köylerinde bakılan ineklerin sütünden yapılır.
17,50 ₺
Ezine İnek Peyniri

Ezine Keçi Peyniri

İçindekiler : Keçi sütü,dana şirden mayası ve deniz tuzu kullanılmaktadır.Sütlerimiz kazanlarda 65 C’de ısıtıldıktan sonra 34 C’de mayalanmaktadır.1 saat 45 dakika bekledikten sonra süt kırılmaya bırakılır.15 dakika dinlendirilir ve arkasından baskıya alınır.Baskıya alınan süt salamurada 1 gün bekletildikten sonra tenekelere toplanarak 2 gün boyunca dinlendirilir.
24,00 ₺
Tereyağ

Tereyağ

Tereyağ
19,00 ₺