Arama

Cheddar Peyniri

Üretici firma: Karpuzoğlu
Dünyada en çok üretilen peynirlerden biri olan cheddar peyniri adını İngiltere’nin Cheddar kasabasından alır.İnek sütünden yapılan cheddar peyniri iştah açıcı hoş bir peynirdir.Yağ oranı diğer peynirlere oranla yüksek olduğundan ağızda hafif bir yağ aroması bırakan cheddar peyniri eskidikçe tuzlu bir tada sahip olur.
27,00 ₺
i h

Cheddar Peyniri

Dünyada en çok üretilen peynirlerden biri olan cheddar peyniri adını İngiltere’nin Cheddar kasabasından alır.İnek sütünden yapılan cheddar peyniri iştah açıcı hoş bir peynirdir.Yağ oranı diğer peynirlere oranla yüksek olduğundan ağızda hafif bir yağ aroması bırakan cheddar peyniri eskidikçe tuzlu bir tada sahip olur.

Cheddar peynirinin lezzetini denemek için sepetine ekleyip online olarak sipariş verebilirsin.

Karpuzoğlu güvencesiyle…

0.0 0
Kendi görüşünü yaz Close
  • Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir
*
*
  • Kötü
  • Mükemmel
*
*
*
Ürün Etiketleri
Bu Kategoride Çok Satanlar
Beyaz İnek Peyniri

Beyaz İnek Peyniri

İçindekiler : İnek sütü,dana şirden mayası ve deniz tuzu kullanılmaktadır.Sütlerimiz kazanlarda 65 C’de ısıtıldıktan sonra 34 C’de mayalanmaktadır.1 saat 45 dakika bekledikten sonra süt kırılmaya bırakılır.15 dakika dinlendirilir ve arkasından baskıya alınır.Baskıya alınan süt salamurada 1 gün bekletildikten sonra tenekelere toplanarak 2 gün boyunca dinlendirilir.
17,50 ₺
Beyaz Koyun Peyniri

Beyaz Koyun Peyniri

İçindekiler : Koyun sütü,dana şirden mayası ve deniz tuzu kullanılmaktadır.Sütlerimiz kazanlarda 65 C’de ısıtıldıktan sonra 34 C’de mayalanmaktadır.1 saat 45 dakika bekledikten sonra süt kırılmaya bırakılır.15 dakika dinlendirilir ve arkasından baskıya alınır.Baskıya alınan süt salamurada 1 gün bekletildikten sonra tenekelere toplanarak 2 gün boyunca dinlendirilir.
26,50 ₺
Beyaz İnek Peyniri

Beyaz Keçi Peyniri

İçindekiler : Keçi sütü,dana şirden mayası ve deniz tuzu kullanılmaktadır.Sütlerimiz kazanlarda 65 C’de ısıtıldıktan sonra 34 C’de mayalanmaktadır.1 saat 45 dakika bekledikten sonra süt kırılmaya bırakılır.15 dakika dinlendirilir ve arkasından baskıya alınır.Baskıya alınan süt salamurada 1 gün bekletildikten sonra tenekelere toplanarak 2 gün boyunca dinlendirilir.
26,50 ₺
İnek Eski Kaşar Peyniri

İnek Eski Kaşar Peyniri

İnek Eski Kaşar Peyniri
23,00 ₺